Datum:
13 december 2020 20:15 - 22:00

Beschrijving

Gezamenlijk concert van de drie bovenbouworkesten van Viotta via LIVESTREAM om 20:15. Het concert wordt opgenomen in het HML zonder publiek en 's avonds gestreamd zodat je thuis met familie en vrienden volledig coronaproof kunt genieten van dit concert. Kaarten kosten €5,-. De kaartverkoop voor dit concert verloopt digitaal, klik hier.

 

 

Programma

1. JEUGDORKEST o.l.v. Coen Stuit

  • Giuseppe Verdi - Ouverture Atilla
  • Pietro Mascagni - Intermezzo Sinfonico uit Cavalleria Rusticana
  • George Bizet - Carmen Suite nr 1

2. JEUGDSINFONIETTA met Anneke Attema, contrabas o.l.v. Coen Stuit

  • Seija Kikstra- Suite voor strijkorkest “Bij de open plek” 
  • Lars Erik Larsson - Concertino voor contrabas en strijkorkest opus 45
  • Edvard Grieg - Noorse melodie nr.1 opus 63

3. SYMFONIEORKEST o.l.v. René Gulikers

  • Van Beethoven - Egmontouverture
  • Mendelssohn - 3e symfonie, de Schotse, in A klein, opus 56

Hoe kan ik dit concert meemaken?

Jammer genoeg is het niet mogelijk vanwege de coronapandemie om in de zaal te komen genieten van dit concert. Toch hebben we een manier gevonden waarop u dit concert kunt bijwonen op afstand. Via een zogenaamde LIVESTREAM zenden we het concert digitaal uit. U koopt van te voren een kaartje en ontvangt kort voor aanvang een link waarmee u digitaal verbinding maakt met het videoplatform waarop het concert wordt gestreamd. 

Is dit een echt concert?

Ja, natuurlijk! We maken er een feest van en genieten van het samenspelen. Er is een professioneel productieteam dat met meerdere camera's en een professionele geluidstechniek het concert gaat opnemen. En natuurlijk dragen we concertkleding en zorgen we voor een passende aankleding van de zaal.

Hoe laat moet ik in het HML zijn voor de opnames?

De orkestleden hebben 's middags eerst een korte inspeelrepetitie waarna meteen de opname wordt gemaakt. De orkestbegeleiders laten je weten hoe laat je er precies moet zijn en geven je meer praktische details. Dit zijn ongeveer de tijden die je in elk geval vrij moet houden.

zondag 13 dec 2020
JO 11:30-13:00
JS 13:15-14:30
SO 14:45-17:00