Op 15 december 2020 heeft de overheid een lockdown afgekondigd tot 19 januari 2021 vanwege de toenemende coronabesmettingen. De gevolgen voor onze vereniging zijn ingrijpend. Alle activiteiten van Viotta zijn gecanceld. 

Het livestreamconcert van VBE en JE van 19 december wordt uitgesteld tot een nader te bepalen datum. De repetities van alle orkesten op 19 december, 9 en 16 januari gaan niet door. Ook de percussieworkshop van Viotta XTRA op 17 januari wordt uitgesteld. 

Concert 19 december uitgesteld

We voelen enorm mee met alle VBE- en JE-leden die uitkeken naar het livestreamconcert van aanstaande zaterdag. Het is zo jammer dat dit concert nu niet kan doorgaan. We zullen een nieuwe datum voor dit concert plannen zodra we weten wanneer we weer kunnen repeteren. De kaarten die al verkocht waren voor dit concert via het digitale loket zullen gewoon geldig blijven voor de nieuwe datum waarop het concert gegeven zal worden.

Ondanks de minder prettige boodschap, willen we iedereen op het hart drukken van muziek te blijven genieten. Dat kan immers ook als je thuis bij de kerstboom zit. Blijf oefenen, geef huisconcertjes en we gaan zodra dat kan weer samen spelen! Je kunt ook nog genieten van het livestreamconcert van afgelopen zondag 13 december via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/Eerste-Kerstconcert-Viotta. Kaarten zijn nog te koop tot 24 januari en je kunt de livestream bekijken tot 31 januari 2021.