Zondagmiddag 2 juli sluiten we het verenigingsjaar af met een gezellig feest. Alle leden, vrijwilligers en dirigenten van VIOTTA zijn van harte welkom vanaf 14.30 op de Buitenplaats Molenwei. Om 16.00 geeft het Symfonieorkest een voorproefje geven van wat zij gaan uitvoeren op de tournee in Wenen. Meer informatie over de tournee naar Wenen vind je hier.

De Buitenplaats Molenwei is een schitterende locatie in de weilanden tussen de molens, net buiten Den Haag. Je kunt er heerlijk buiten zitten en er is veel ruimte om buiten te spelen. Om 16.00 begint het concert onder De Luifel. Het Symfonieorkest speelt dan de vierde symfonie van Brahms. Vorig jaar juli maakte het Symfonieorkest ook muziek tussen de molens van de Molenwei. Toen was er een repetitiedag samen met een orkest uit Hamburg. De sfeer was prima zoals je op de foto hieronder ziet.

hoe laat? wat? waar?
vanaf 14.30 buitenactiviteiten op de Buitenplaats Molenwei
16.00 informeel concert SO onder de Luifel, Buitenplaats Molenwei
16.45 borrel op de Buitenplaats Molenwei
17.30 opruimen op de Buitenplaats Molenwei

Vervoer en parkeren

De Molenwei ligt langs de smalle verbindingsweg (Stompwijkseweg) van Leidschendam naar Stompwijk. Je kunt parkeren op het erf. Rijd dan over het bruggetje het terrein van de Molenwei op en volg de aanwijzingen op van vrijwilligers die op de brug staan. Het is gevaarlijk om mensen af te zetten op de Stompwijkseweg zelf. Doe dat ajb niet. Je kunt ook met de tram komen. Een wandeling vanaf halte Oude Middenweg, tram 19 Leidschenveen, brengt je met de benenwagen ook naar de Molenwei.